Продавець ZooVet - інтернет зоомагазин самих низьких цін - Zoovetbaza.com.ua розвиває свій бізнес на Prom.ua 13 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
16843 відгуків
Замовляйте на zoovip.com.ua зі знижкюо 3% промокод: zoovet  
+380 (96) 272-32-41
+380 (95) 556-49-98
+380 (63) 680-98-03
ZooVet - ветеринарные препараты и зоотовары по самим низким ценам в Украине.

Рідкий молокозгортаючий фермент Super Lacta (100 мл), для всіх сортів сиру

  • В наявності
  • Оптом і в роздріб
  • Код: 28894

61 ₴

Показати оптові ціни

Мінімальна сума замовлення на сайті — 300 грн

Рідкий молокозгортаючий фермент Super Lacta (100 мл), для всіх сортів сиру
Рідкий молокозгортаючий фермент Super Lacta (100 мл), для всіх сортів сируВ наявності
61 ₴
+380 (96) 272-32-41
Киевстар
  • +380 (95) 556-49-98 Водафон
  • +380 (63) 680-98-03 Lifecell
  • +380 (68) 201-29-71 Киевстар
  • +380 (95) 949-50-19
+380 (96) 272-32-41
Киевстар
  • +380 (95) 556-49-98 Водафон
  • +380 (63) 680-98-03 Lifecell
  • +380 (68) 201-29-71 Киевстар
  • +380 (95) 949-50-19
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю

Призначений для приготування сиру та бринзи. Мікробіальний ренін "Супер Лакта" є ферментом для згортання молока та подальшого виробництва сирів різних сортів. Мукорпепсин (грибна закваска) виходить із грибів Mucor pusilus і Mucor miehei.

Застосування
Застосовується в харчовій промисловості як замінник сичужних ферментів тваринного походження. За амінокислотним складом мікробний ренін порівняний із сичужним яловичим пепсином (у народі багато хто так і називає його - "сичужний пепсин" або "сичуг"), який виділяють із слизової шлунка (сичуга) молодих жуйних тварин (телят, ягнят). У свою чергу мікробіальний ренін "Супер Лакту" не містить у своєму складі ферментів тваринного походження. Враховуючи, що грибна сирна закваска "Супер Лакта" виробляється за допомогою ферментації чистої культури харчового гриба Rhizomucor Miehei та молокозгортального ферменту Mucorpepsin, який у свою чергу теж виходить з грибів, в результаті кінцевий продукт (мікробіальний пепсин) на відміну від сичужного, продуктом.

Спосіб приготування
1. Приготувати розчин ферменту. Для цього необхідно розчинити вміст пакета 250 мл води.
2. Нагріти свіже не кип'ячене молоко до температури від 30 до 34 градусів.
3. Додати 250 мл розчину у 100 л молока або 25 мл розчину у 10 л молока 4. Дати настоятися близько 20 хв.
5. Процідити через марлю. Надати форму. Для додавання особливого смаку до молока можна додавати улюблені спеції. Рекомендована доза «Лакту» для виробництва твердих сичужних сирів від 5 до 8 грамів на 1 000 кг переробляється молокосуміш. Якщо швидкість згортання не важлива, кількість внесення «Лакту» можна значно зменшити. не містить генно-модифікованих організмів (ГМО), є продуктом виключно рослинного походження, можуть використовуватися для приготування сирів з овечого, козячого, буйволиного та коров'ячого молока. Одного флакона вистачає на 150 л. молока.

Термін зберігання
2 роки.

Характеристики
Основні
Призначеннядля виготовлення сиру
Об'єм (мл)100
Інформація для замовлення
  • Ціна: 61 ₴
Контакти
ZooVet - інтернет зоомагазин самих низьких цін - Zoovetbaza.com.ua
+380955564998
Вінниця, Україна
+380 (96) 272-32-41Киевстар
+380 (95) 556-49-98Водафон
+380 (63) 680-98-03Lifecell
+380 (68) 201-29-71Киевстар
+380 (95) 949-50-19

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner