Фермент мейто 25 г (для виготовлення сиру)
- Немає в наявності
- Оптом і в роздріб
- Код: 905450
301 ₴
Показати оптові ціни- +380 (95) 556-49-98 Водафон
- +380 (63) 680-98-03 Lifecell
- +380 (96) 272-32-41 Киевстар
- +380 (95) 949-50-19
Опис:
Фермент «Мейто» є ферментів для згортання молока. Його використовують для приготування бринзи, сулугуні та інших сортів сиру. Не містить ферментів тваринного походження, оскільки є продуктом, отриманим з висівок пшениці.
З ферментом «Мейто» можна отримати улюблений сир, навіть не маючи досвіду
Спосіб приготування:
1.Приготувати розчин ферменту. Для цього необхідно розчинити вміст пакета в 250 мл води.
2. Нагріти свіже домашнє не кип'ячене молоко до температури від 30 до 34 градусів
3. Додати 250 мл розчину в 100 л молока або 25 мл розчину 10 л молока
4. Дати настоятися близько 20 хв.
5. Процідити через марлю. Надати форму
Фасовка зручна для приготування сиру (бринзи, моцарелли, фета) в домашніх умовах.
1 г «Мейто» розрахований на 100 л домашнього молока.
У кожній упаковці є мірна ложка та інструкція з приготування сиру.
Сирну закваску необхідно готувати безпосередньо перед споживанням.
| Основні | |
|---|---|
| Виробник | Meito Sangyo |
| Країна виробник | Японія |
- Ціна: 301 ₴


